DENİZLİ / ACIPAYAM - Kuyucak Ortaokulu

(0__) ___-____
Kuyucak Mahallesi 8.Sok.No4 Acıpayam/DENİZLİ
Vizyon
Kuyucak Ortokulu´nu;paydaşlarımızın güçbirliği ile ilimiz ve ilçemizde en iyi liselere her yıl artan sayıda öğrenci yerleştiren ,sosyal,kültürel ve sportif etkinliklerde adından ettiren güçlü bir kurum yapmaktır.
Misyon
Başarılar
Okulumuzun başarısında son yıllarda artış görülmektedir. Ortaöğretimde iyi liseler giden öğrenci sayımız artmıştır.2012-2013 eğitim öğretim yılında ilk defa okulumuzdan 3 öğrencimiz Fen Lisesini kazandı.
Başlama:08:50 Bitiş :15:10
Ulaşım
İlçeden ulaşım servis veya özel araçlarla sağlanıyor.İlden Yatağan Kop ve Yeşilyuva Kop ile ulaşım imkanı vardır.
Kuyucak Mahallesi /ACIPAYAM/DENİZLİ